Muzej

Muzej je otvorio naš proslavljeni reprezentativac Nemanja Matić 06.10.2014. Taj događaj propratile su velike medijske kuće od kojih je najznačinja “Radio Televizija Srbije” kao i naša lokalna RTV “Mag” i veliki broj elektronskih pisanih medija.

Od elektronskih pisanih medija oglasili su se “Sportski žurnal”, “Blic”, “Kurir” kao i portali “Mondo”, “Hotsport” i mnogi drugi.


Galerija slika

Naš muzej dve godine za redom krasi “Zlatna lopta” Nemanje Matića za najboljeg igrača Srbije u 2014. i 2015. godini.


Trofeji

Fudbalski klub  “Obrenovac 1905 ” je osvojio veliki broj trofeja sa raznih turnira u zemlji i inostranstvu, koje više i ne brojimo, ali i te kako pamtimo i čuvamo u našem muzeju: Prvo mesto na međunarodnim fudbalskim turnirima u Mađarskim gradovima Debrecinu, Bekeščabi, Đuli i Pečuju. Prvo mesto na međunarodnom fudbalskom turniru u nemačkom gradu Augsburgu.  Prvo mesto na međunarodnom fudbalskom turniru u Grčkom gradu Kavala. ,, Fudbalom protiv rata ” u organizaciji F.S Srbije u Beogradu osvojeno prvo mesto u konkurenciji prvoligaških igrača. Prvo mesto u Rumunskom gradu Temišvaru.Više puta osvajači lige škola fudbala Srbije, jedini klub koji je dva puta osvojio prvenstvo Jugoslavije, dvostruki prvaci Srbije, jesenji prvaci i vicešampioni prve lige petlića, tri godine zaredom pobednici turnira u Šapcu, Valjevu, Somboru, Vrbasu, Bačkoj Palanci, Temerinu, Bačkom Jarku, Novom Sadu, Pančevu, Vršcu, Zrenjaninu, Beogradu, Obrenovcu…